Päivitys puolen vuoden jälkeen:

1. Opinnäytetyö on vihdoin valmis, kuun lopussa paperit käteen!
2. Sain mielenkiintoisen työpaikan Vaasasta... Eli muutto takaisin kotikaupunkiin.
3. Mihin ihmeeseen mä laitan kaikki mun tavarat?!

Kankaat ehdin jo katsomaan läpi ja pakkaamaan ne jotka haluan pitää. Onko ideoita minne voisin vaikka lahjoittaa ne joista haluan eroon? Ovat kuitenkin ihan hyviä, mitä nyt vähän ruttuisia laatikossa säilyttämisen jäljiltä. Langat varmaan vien äipälle, jos se sais niistä paremmin aikaan kuin minä.

Kirpparille menevää tavaraa olis nyt jo 4 muovikassia, mutta kun ei aika antais periksi hinnoitella ja käydä kirpulla siivoomassa pöytää. Mietin että pitäiskö ne säästää kesäks, vois mennä rantakirppikselle myymään... Paitsi että siihen mennessä mä keksin taas yhtä paljon tavaraa mistä haluan eroon, että taitais olla parempi luopua noista nyt. Ideoita?

Lisäys 10:35 Tässä heikkolaatuinen kuva päättötyöstä. Tulihan siitä hieno, vaikka hermot meni sataan kertaan. Mutta opinnäytetyökin on vielä oppimista... :D

1520865.jpg

 

Taas on ihan mielettömän kaunis aamu. Tänään varmaan jätän ton omaisuuden järjestelyn vähemmälle ja lähden M:n kanssa jonnekin. Tallille tai mökille. Pitää nauttia vielä näistä ystävistä niin kauan kun täällä asun! Aurinkoista päivää!