nimittäin työssäoppiminen. aivan mahtavat 3 kuukautta ollu! kiitos ohjaajalleni, henkilökemiat kohtas hyvin, ja opin tosi paljon! ikävä tulee kaupan kassalla istuessa... vaikka täytyy sanoa, ettei musta ihan noin vaan eroon pääse, ainakin kahvilla tuun käymään. :)

kaupan kassasta puheen ollen... sekin alkaa kohta olla förbi. oon päättäny irtisanoa itteni. heinäkuun viimeinen päivä olis sitten mun viimeinen päivä siinä puljussa. syitä on paljon: pään kestämättömyys, lopputyön tekeminen, valmistuminen, keskittyminen omaan alaan. tyhmiä asiakkaita ei todellakaan tuu ikävä. onhan ne vaan osa kaikista asiakkaista, mutta mä en jaksa enää tapella siitä kuka luki hintalapun oikein, ja miten niin nää piti punnita? saati sitten ne idiootit jotka varastaa. no, onneks se on kohta historiaa: 5 työvuoroa ennen 2 viikon kesälomaa ja sen jälkeen enää 5 viikkoa... viuh, se menee nopeesti!

nyt pitää mennä korjaamaan pyörä, niin pääsee huomenna nopeesti ja helposti marketille ja mikä vielä parempaa POIS sieltä! ;)