minua odotti suuri kokoinen kirje. tai näin posti väitti viime perjantaina... tänään menin sitten sitä hakemaan ja... PAKETTI! voitin Famun blogin synttäriarvonnassa, palkinto oli ihan mieletön!!!

969629.jpg

alimpana on siis virkattu kassi (luulen että tämä pääsee johonkin roikkumaan ja saa täytteekseen lankaa...), lanka (jonka äärimmäisen tyhmästi kuvasin vyöte alaspäin) on stepiä, jota olen jo muutaman kerran hipelöinyt lankakaupassa, valkosuklaanappeja, pieni suojelusenkeli ja nätti kirjottu kortti. en tiedä millä sanoin voisin Famua tarpeeksi kiittää, tämä paketti sai mut todella iloiseksi!

(muoks. hoksasin just, että tuo suojelusenkeli on oppimisen enkeli! melkoisen ajankohtainen! huomaa, että postittajalla on ollut ajatus mukana!)

samalla kerron päättötyön edistymisestä... tänään en lähtenytkään kouluun, vaan päätin hyödyntää tampereen loistavaa pääkirjastoa. etsin siis materiaalia divaanien historiasta ja yritän vähän selvittää oman työni taustoja samalla. sen lisäksi, että kirjastossa on paljon hyviä kirjoja, siellä on myös erinomaisia työntekijöitä! nainen joka auttoi mua alkuun etsinnöissä oli tosi mukava ja omasi vaikuttavan laajan yleistietämyksen. nyt mulla on suuri kassillinen kirjoja aiheesta, vaikka divaaneista ei ole kirjoitettu juuri mitään. ehkä näistä saan riivittyä yhteen sellaisen kokonaisuuden, joka valaisee muillekin divaanien historiaa... :)

ja niin. laitoin postiin lapasvaihdon tuotokset, toivottavasti vastaanottaja ilahtuu!