uffilla oli tasarahapäivät ja eilen kaikki vaatteet 1€/kpl. ostin ison miesten mokkatakin ja mokkahousut materiaaliksi erilaisiin töihin. ehkä kiinnostavin juttu olis virkata nahkasoiroa... eli leikkais tota mokkaa jonkulaiseks nauhaks. mitähän siitä tulis ja mikähän siitä tulis?! jos on ideoita niin kommentoi. :) tosin toteutus jää vielä joksikin aikaa, pitäis noi menossa olevat projektit suorittaa loppuun ensin... (joista aloitin muuten yhden tänään alusta... neulenuttu kaverin vauvalle ei ota onnistuakseen.)

ja sitten tavatonta ja luvatonta: ostin itselle 2 takkia... toinen on melko perusmallinen farkkutakki vetoketjulla, toinen ihan mielettömän kaunis vaaleanviolettia vakosamettia... olen rakastunut :D mietin kyllä jos tuon tavallisen farkkutakin tuunais ja myis pois, onhan mulla jo yks perusfarkkutakki. muutenkin olis tuunattavia/tuunattuja vaatteita, jotka eivät mahdu itselle/eivät oo oman tyylisiä. varmaan pitää viedä kirppikselle taas tavaraa.

huomenna mä lähden mummolaan. päiväseltään meen käymään, kun ei oo pitkään aikaan nähty. kivaa vaihtelua tähän suhteellisen tavalliseen aherrukseen...