nyt on hoidettu yhteydet molempiin suuntiin, eli neulon lapaset Tarjalle ja Famu puolestaan neuloo minulle! jännittää jo, ihan niinku jouluna!!! :)

tänään oli muutenkin onnen päivä, huutonetistä huutamani aarikan lintu-heijastin tuli postissa. En tiedä mikä noissa linnuissa viehättää, mutta jotain niissä on. tai oravat ja sudenkorennot. kai näiden eläinten olemuksessa on jotain sellaista sulokkuutta mikä koskettaa...

koulukin alkoi maanantaina. ekana päivänä kävin koululla juttelemassa päättötyöstäni, jota aloitan tekemään n. 6 viikon päästä. opettaja hyväksyi verhoiltavan divaanin ja uskoi minun selviytyvän siitä melko helposti. kirjallinen osuus vähän kaivaa mieltä, jotain tarinaa siihen pitäisi keksiä, mutta mitä? hyvät ideat otetaan riemulla vastaan! (huonojakin saa esittää, todennäköisesti ne ovat parempia kuin omani... :))

nyt siis olen taas työssäoppimista suorittamassa samassa verhoomossa, jossa olin keväällä. laitan tähän kuvan nojatuoliparista, jonka verhoilin silloin. ovat niin kaunista katseltavaa!

829116.jpg