nyt on siis mun tekemät lapaset päässeet lämmittämään tarjan käsiä. välillä otti koville, kun en oo lapasia tehnyt aikoihin! mutta pari hassua sattumaa johti musta-kukkasiin...

olipa kerran tyttö, joka kävi ostamassa vihreää itse-raidoittuvaa 7veikkaa neuloakseen lapaset erääseenkin vaihtoon. samana iltana vaihtokaveri esitteli blogissaan samaa lankaa, jota oli saanut lahjaksi. tyttö raapi päätänsä, mutta päätti kuitenkin neuloa kyseisestä langasta.

tutkittuaan aikansa malleja ja erilaisia neulepintoja, tyttö päätti neuloa valepalmikkoiset raitalapaset! jälki oli nättiä ja työ tuntui edistyvän sutjakkaasti. kunnes hän näki vaihtokaverin blogissa jotain hienoa neuletta... ja kysyi mitä se oli? noh, valepalmikkoahan se, ja ihan erinäköistä kuin tytön tekemä!

tyttö pohti, onko hänen valepalmikkonsa valepalmikkoa ollenkaan? voiko sellaisia epämääräisiä antaa kenellekään? aikansa pohdittuaan, hän kävi vilkaisemassa vaihtokaverin blogia... jossa oli kuva vihreistä palmikkolapasista!

joten. lanka vaihtui mustaan smartiin, neuleesta tuli sileää ja ranteesta kello-mallinen. piristykseksi synkkyyteen ilmestyi punainen 7veikka piparireuna ja virkatut kukkaset. varsinaista mallia tai esikuvaa ei ole, näissä yhdistyy kaikki mitä tiedän lapasista... ja tässä kuva:

972597.jpg